19 черв. 2015 р.

Запах літа

Цього тижня у Вензелику стартувало чергове завдання "Магія трав". Необхідно створити роботу з використанням трави в будь-якому вигляді. Я  знову експериментую із спреями, фарбами та пастами. Цього разу маленьке полотно(15 на 20см) з нуля із зображенням квітів польових.
Нещодавно ми по справах виїжджали за місто, то ж  мені вдалось прогулятись польовими стежками, вдихнути цей аромат літа.

16 черв. 2015 р.

Кулінарний записник з кишеньками

Привіт!
Сьогодні я до вас із  книгою для запису кулінарних рецептів. Мій власний кулінарчик, крім традиційно записаних рецептів, містить ще масу папірчиків різних розмірів, які зберігаються чи трохи губляться у форзацах. Тому, в даному записнику вирішила цю проблему, передбачивши місце для них.
Отже, запрошую  до перегляду кулінарний записник спеціально для блогу майстерні Вензелик.
Обкладинка - улюблений льон.

11 черв. 2015 р.

Анонс мого МК.

Привіт!
У суботу 13 червня   проходитиме мій майстер-клас із виготовлення листівки. 
Якщо бажаєте поринути в атмосферу рустикального стилю, власноруч виготовити квіти для листівки, познайомимось із чарівністю, легкістю і вишуканістю природних матеріалів та створити баланс простоти і витонченості, то запрошуюю вас в антикафе «Communa» .
Усі матеріали входять у вартість майстер-класу! Учасники МК матимуть одноразову 15 відсоткову знижку на придбання чіпборду у Вензелику.

Вартість – 130 грн , тривалість 2-3 год.
З нетерпінням чекатиму зустрічі!
Для запису та уточнення деталей пишіть листи на пошту ochornyak@ukr.net

6 черв. 2015 р.

Ягідне літо.

Привіт! А нас вже справжнє літо, сонце, спека і, звичайно, смачнючі ягідки. На дачі поспіла перша полуниця, а в лісі рум'яним боком з під листочка поглядає суничка. А яка вона запашна і ароматна...мммм... Усі ці перші смаколики надихнули мене на створення листівки.

4 черв. 2015 р.

Enjoy every moment

У блозі Аґрафки стартувало нове рукодільне завдання "Нас кличе у мандри дорога ..."  .
Це завдання розворушило мою давню мрію - помандрувати в корзині повітряної кулі та насолодитись миттю підкорення небесних вершин.  В результаті в мене склався тег  - Enjoy every moment.

2 черв. 2015 р.

Ягідний сезон у Вензелику.

Привіт!
Літо почалося  ... ура! З чим усіх  вітаю. А разом з ним, такий довгоочікуваний ягідний сезон. Я, як і багато з вас чекаю його початку, щоб посмакувати свіжими полуницями, напекти моїх улюблених пирогів з вишнями, поласувати  морозивом з малиною і ... так можна перераховувати до безкінечності. А Вензелик тішить нас ягідним завданням 
Ось моя робота з ягідками та комашками.