30 січ. 2017 р.

Мінімалістичний блокнот.

Привіт!
 Ось і проминули зимові свята  і час знову братися до роботи. Тим більше, що є чудове джерело натхнення! Оскіль я зараз перебуваю в стадії ремонту, то будівельні клопоти навіяли створення блокноту з імітацією керамічної плитки. Для роботи використала папір ТМ ROSA TALENT аркуші із колекцій Nature та Romantic time

23 січ. 2017 р.

Люби шалено....

Привіт!!
Минулого тижня Майстерня Вензелик презентувала новий січневий реліз, присвячений валентинівській тематиці. Там багато краси на будь який смак, то ж заглядайте в магазин. Я з першого погляду закохалась в цей віночок з листочків  і на одному подиху склала листівку з таким класнючим написом.

17 січ. 2017 р.

А у мене квіти...

Привіт!
Зізнатися чесно, після лютих  морозів так хочеться сонця. тепла і квітів... Розумію, що природа ще не скоро порадує нас своїми яскравими барвами, тому потрібно давати раду самим. Моя перша квіткова робота цьогоріч.  
І почати вирішила з листівки ... Ну, щоб поступово втягуватися ...

16 січ. 2017 р.

Стакан для пензлів. Покроковий процес створення.

 Привіт!
Кілька днів тому в блозі ТМ ROSA TALENTопубліковано пост із покроковим процесом декорування  дерев'яної заготовки.  ТМ ROSA TALENT має безліч варіантів таких заготовок як з натуральної деревини, так і з МДФ. Тому вирішила трохи  відволіктись  від скрапу і зробити щось корисне і практичне,  -  стакан, в якому в зберігатимуться пензлі, тим більше що я в даний час обдумую облаштування свого робочого кутка на новому місці.

11 січ. 2017 р.

Зіркова - остання зимова робота.

Усім привіт!!!
З Новим роком, Різдвом Христовим!!!! Свята тривають! Нехай все погане, що було залишається в минулому, а ці свята принесуть  у наші домівки  відмінне здоров'я, позитив, радість  та багато натхнення!!
А в блозі ТМ ROSA TALENT триває завдання з обов'язковим елементом - зіркою. Хочу показати вам  свою дебютну роботу в складі дизайн команди - листівку із зіркою-шейкером в нетрадиційнійній для Різдва зелено-оранжевій палітрі. А чому б ні, папір від ROSA TALENT дозволяє це зробити.