10 лист. 2012 р.

Сьогодні день вишивальниці. Вітаю!!!

Сьогодні 10 листопада - день святої Параскеви П'ятниці. Параскеву величають покровителькою домашнього вогнища, а любителі вишивки вважають її та своєю покровителькою. У старі часи на Параскеву майстрині хвалилися один перед одним вишитим за рік.
Саме 10 листопада і святкують міжнародний день вишивальниці. Всім натхнення, творчих успіхів, звершень і перемог!
З цієї нагоди хочу похвалитись своїм поточним процесом - вишиванкою. Розпочала її шити 4 серпня і на сьогоднішній день залишилось зробити ще один рукав.
 
Це перед крупним планом:


5 коментарів:

  1. Орисю, це неймовірно красива вишиванка! Бажаю приємного завершення процесу! І взаємно, хоч і з запізненням, вітаю зі святом!!:)

    ВідповістиВидалити
  2. Ух, ничего себе! Обалденно!!! Моя мечта доченьке вышить вышиваночку и украинский веночек...А вы сначала вышиваете, а потом кроить будете? А как с изнанки выглядит, наверное узелки, они не будут мешать (тереть, давить)?Буду благодарна за ответ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рито, дякую за відгук. Так вийшло, що спочатку буде вишивка, а вже потім кроїти і шити. Звортня сторона в мене без вузлів. Усі кінці зашиваються з лицевої сторони, тому нічого не тре, навіть дитину. Якщо Тобі цікаво, завтра сфотографую зворотню сторону і фото скину на e-mail.

      Видалити
    2. Спасибо, Орися, я была бы очень рада.

      Видалити