18 бер. 2013 р.

Рожеві вітання

 Привіт! Тиждень починається з приємних новин. Вчора моя листівочка кольору морської хвилі потрапила в ТОП в блозі Штампи з любов'ю.  Сьогодні показую рожеві весільні привітання.



Долучаю її до "Кольоротерапії" від "Штампувальні"
Гарного вам дня! Дякую, що завітали.

10 коментарів:

  1. Файнезна така, хоча я не прихильник рожевого - та тебе такий він інжний! Серденько дуже клсане! А то листівку по краях ембосила? І саме сердечко теж, на скільки я бачу.
    Дуже люблю прошиті листівки -це додає листівці завершеності, і дуже шкодую. що не маю машинки.... і найближчим часом не світить....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за теплий відгук! Рожевий також не мій колір, але цього разу листівка вдалась. О, ембосинг... мені про нього можна хіба мріяти. В моєму арсеналі лише фарби і всі ефекти створюю ними. Серденько посипала декором для нігтів та надала об'єму контурним акрилом. По краях пройшлась звичайним білим акрилом. До речі, це ручний прошив, бо старенька машина забарахлила, зробила лише дірки. Прошивати в ручну мені подобається більше, оскільки використовую нитки DMC, а вони мають гарний блиск.

      Видалити
  2. Орисю, стільки різних цікавих моментів і "хитрощів";) Оригінально та ніжно:)

    ВідповістиВидалити
  3. Дійсно, одразу і не здогадаєшся скільки маленьких секретів ховає ця листівочка! ) І дитячий папірчик гарненько вписався у весільну тематику. Дякую за участь у завданні та бажаю успіхів!

    ВідповістиВидалити
  4. фатин продетый за сердцем очень романтично смотрится - отличный прием, добавляет флер...

    ВідповістиВидалити
  5. Чудова листівка! Також дякую за участь у завданні від Штампувальні)

    ВідповістиВидалити