3 лип. 2014 р.

Цвіт папороті

Доброго дня, всім! У нас в  "Штампувальня" стартувало нове завдання, мальовниче та яскраве "Свято Івана Купала". Можна робити віночки, помріяти про вогонь, пошукати цвіт папороті.
Вимріяна, виплекана квітка Щастя... Яка вона?  Легенда розповідає, що квітне папороть тільки одну мить опівночі на Івана Купала. Із широких листків  несподівано з'являється пуп'янок, який на очах починає зростати і підніматися вгору, а потім з нього показується червоно-вогненна квітка, така яскрава, що боляче дивитися. Проте, моя уява намалювала цвіт папороті як ніжною, тендітною, делікатною і вразливою квіткою....




Долучаю листівку до завдань блогу Штампоманія "Точки и цветочки",  "Волшебный лоскуток. Выпуск 3 "Открытка + ОЭ" блогу "Крылья напрокат".
     
Літнього усім настрою!

11 коментарів:

  1. Я в восторге! Орыся, я твою АТС пока не забрала, отделение моей почты пока закрыто, письмо пришло 26 июня)

    ВідповістиВидалити
  2. Какая нежная работа! Цветочек бесподобный!

    ВідповістиВидалити
  3. Яка вона ніжна, тендітна, натхненна! Дуже подобається!! Чудова робота. Милуюся кожною дрібничкою... Квіточка неймовірна.. і ці дотсики... супер!

    ВідповістиВидалити
  4. Красиво и необычно! Спасибо за участие в задании Кафе Скрапо-Мама!

    ВідповістиВидалити
  5. Интересная раскладка и очень нежная палитра! Спасибо от challenge-km-shop!

    ВідповістиВидалити
  6. Как нежно и оригинально!!! Цветочек очень красивый, смотриться краше примовского ;) !!! Спасибо , что творите с "Крыльями напрокат"!!!

    ВідповістиВидалити